Vaše spokojenost - to je moje radost


721 191 594
nejhlidani@seznam.cz

Hlídání Vašich nejmilejších i u Vás doma

27.05.2015 18:04

Vážení rodiče,

stále se snažím zdokonalovat své služby a vyhovět Vašim přáním.

Proto bych Vám ráda vyšla vstříc a nabídla Vám od druhé poloviny května 2015 podvečerní a noční hlídání Vašich nejmilejších i u Vás doma. (Pokud by Vám tato denní doba nevyhovovala, tak se lze domluvit i na jiném čase.)

Udělejte si s partnerem či partnerkou pohodový a bezstarostný společný večer "jen" ve dvou a péči o své nejmilejší nechte na mně☺

Rezervace jsou možné na tel.čísle : 721 191 594 nebo na emailu: nejhlidani@seznam.cz. 

Rezervace termínu mých služeb nejlépe den nebo dva předem - není však podmínkou.


Těším se na Vás a Vaše nejmilejší, Vaše Chůva ☺



Cena za hlídání je včetně dopravy po Jihlavě (Na cestu k Vám domů používám svůj automobil. Nerada zatěžuji své klienty zajišťováním dopravy jako třeba jiné chůvy nebo agentury):

110,- Kč/hodina/dítě

Příplatek za každé další dítě + 50, - Kč / hodina

Mimo Jihlavu je příplatek za dopravu 15,- Kč/za jeden kilometr

Cena zahrnuje celkovou péči o dítě/děti ve Vámi stanovený čas. Dále pak hraní s dítětem/dětmi před večeří a následné uklizení hraček a věcí po hře,  zajištění hygieny rukou před večeří, podání připravené večeře od rodičů dítěti/dětem, osvojování si pravidel stolování včetně uklizení nádobí, osobní hygienu po večeři ( vyčištění zoubků, koupel či sprchu - dle přání rodičů), uložení dítěte/dětí do postýlky, čtení či vyprávění pohádky, maňáskové divadélko - vše dle přání Vašich nejmilejších a Vás :)

Výše je uveden běžný podvečerní a večerní režim dne. Zásadně ctím Váš denní režim pro Vaše dítě a vždy se mu přizpůsobím, aby Vaše dítě bylo více než-li "jen" spokojené. Po celou dobu hlídání je Vaše dítě pro mne na prvním místě, proto se nevěnuji přípravě jídla, úklidu a jiným domácím pracím, ale věnuji se pouze Vašemu dítěti, aby ho má přítomnost obohatila o příjemné zážitky.

Každé dítě je osobnost a je individuální, proto Vaše nároky se mohou lišit stejně jako celodenní režim dne dítěte. Ráda se Vašemu dítěti/dětem přizpůsobím.

Vaše Chůva ☺





Ceny za další služby:

AJ: 70,- Kč /30 minut